In samenwerking met Orion Underwriters bieden wij het LoJack na-diefstal systeem aan, inclusief een Recovery abonnement.
U bent daarmee verzekerd van het lokaliseren van uw voertuig na een diefstalmelding, de verdere begeleiding en het veiligstellen van een gestolen voertuig.

Speciale prijs LoJack na-diefstal systeem bij Orion Underwriters

€ 725,- Exclusief BTW (€ 877,25 inclusief 21% BTW), LoJack VLU + Connect* inclusief installatie op locatie, entreekosten en een Recovery abonnement voor 3 jaar.

Aanbieding als hierboven maar voor langere periode's:

- 4 jaar € 799,- Exclusief BTW (€ 966,79 inclusief 21% BTW)

- 5 jaar € 849,- Exclusief BTW (€ 1027,295 inclusief 21% BTW)

Abonnementskosten bij verlenging van het Recovery abonnement (na de aanbiedingsperiode) bedragen EUR 150,- Exclusief BTW per jaar.

* Naast het LoJack VLU systeem (op radiogolven), wordt ook een LoJack Connect systeem (met GSM/GPS) geïnstalleerd. Door de combinatie van deze twee systemen en technologiën is uw voertuig nog beter beschermd tegen diefstal. Daarnaast hebt u met de LoJack Connect applicatie altijd zelf inzicht in de huidige positie van uw voertuig en uw rittenadministratie. Het gebruik van de LoJack Connect is kosteloos, zolang uw abonnement op het LoJack VLU systeem actief is.

Op dit moment vindt alleen een commerciële uitrol plaats in het Nederlandstalige gebied van België waarbij geconcentreerd wordt op de grensstreek tot Antwerpen.

Voor levering aan ondernemers in België. (intracommunautaire levering) zal de BTW tegen een tarief van 0 procent worden berekend.
De Belgische ondernemer dient in eigen land een intracommunautaire verwerving aan te geven van 21 procent. Vaak kan hij deze btw gelijk terugvragen.

Alle velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht. Heeft u vragen over uw aanvraag? Bel dan de LoJack klantenservice, iedere werkdag bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur op 088-0005525.
Orion Underwriters Aanbieding
Kies uw aanbieding*
KeyJack
Contractant/factuuradres
Bedrijfsnaam
Achternaam*
Voorletters*
Geslacht*
Land*
Postcode*
Huisnummer*   Toevoeging  
Straat*
Plaats*
Telefoon*
E-mail*
Bankgegevens
IBAN bankrekening*
BTW nummer*
Berijder/gebruiker
Gelijk aan contractant?
Achternaam*
Voorletters*
Geslacht*
Land*
Postcode*
Huisnummer*
  Toevoeging  
Straat*
Plaats*
Telefoon*
E-mail*
Voertuig/object
Kenteken*
Meldcode*
Omschrijving*
Waarschuwingsadressen
1e
Gelijk aan berijder?
Achternaam*
Voorletters*
Geslacht*
Telefoon*
2e
Achternaam
Voorletters
Geslacht
Telefoon
Extra informatie
Opmerkingen
Verwittigings e-mailadres
Overeenkomst
Datum
Door op de knop Verzenden te drukken, plaatst u namens de contractant een opdracht voor levering en dienstverlening door LoJack Benelux. Op alle diensten en werkzaamheden van LoJack Benelux zijn de algemene voorwaarden van toepassing, welke u op verzoek kosteloos worden toegezonden. Voor het aflopen van het contract wordt u benaderd of u het abonnement wenst stop te zetten.