Assurantiekantoor van 1887 H.M. Scheeffer gaat mee met innovatie op het terrein van voertuigvolgsystemen.

In samenwerking met Assurantiekantoor van 1887 H.M. Scheeffer biedt LoJack u dit na-diefstalsysteem aan, inclusief een abonnement met onder meer service na diefstal.
U bent daarmee verzekerd van het lokaliseren van uw voertuig na een diefstalmelding, de verdere begeleiding en het veiligstellen van een gestolen voertuig.

Aanbieding:

LoJack VLU7 inclusief installatie, entreekosten en 12 maanden recovery-abonnement; EUR 413,- Excl. BTW (€ 499,73 incl. BTW).

Het beëindigen van dit contract kan vanaf 3 maanden voor het einde van uw contract. Na afloop van de initiële contractsduur wordt er contact met u opgenomen of u het abonnement wilt verlengen met een periode van 1 jaar. De kosten voor het abonnement bedragen EUR 114,- excl. BTW (€ 137,94 incl. BTW) per jaar en worden jaarlijks via automatische incasso vooraf geïncasseerd.

LoJack VLU7 inclusief installatie, entreekosten en een 3-jarig recovery-abonnement; EUR 569,- Excl. BTW (€ 688,49 incl. BTW).

Bëindigen van dit contract kan vanaf 3 maanden voor het einde van uw contract. Na afloop van de initiële contractsduur wordt er contact met u opgenomen of u het abonnement wilt verlengen met een periode van 1 jaar. De kosten voor het abonnement bedragen EUR 90,- excl. BTW (€ 108,90 incl. BTW) per jaar en worden jaarlijks via automatische incasso vooraf geïncasseerd.

Alle velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht. Heeft u vragen over uw aanvraag? Bel dan de LoJack klantenservice, iedere werkdag bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur op 088-0005525.
Scheeffer Verzekeringsaanbieding
Polisnummer Scheeffer*   Klik hier als deze nog niet bekend is
Kies uw aanbieding*
KeyJack
Connect
Contractant/factuuradres
Bedrijfsnaam
Achternaam*
Voorletters*
Geslacht*
Land*
Postcode*
Huisnummer*   Toevoeging  
Straat*
Plaats*
Telefoon*
E-mail*
Bankgegevens
IBAN bankrekening*
BTW nummer*
Berijder/gebruiker
Gelijk aan contractant?
Achternaam*
Voorletters*
Geslacht*
Land*
Postcode*
Huisnummer*
  Toevoeging  
Straat*
Plaats*
Telefoon*
E-mail*
Voertuig/object
Kenteken*
Meldcode*
Omschrijving*
Waarschuwingsadressen
1e
Gelijk aan berijder?
Achternaam*
Voorletters*
Geslacht*
Telefoon*
2e
Achternaam
Voorletters
Geslacht
Telefoon
Optioneel
Opmerkingen
Verwittigings e-mailadres
Overeenkomst
Datum
Door op de knop Verzenden te drukken, plaatst u namens de contractant een opdracht voor levering en dienstverlening door LoJack Benelux. Op alle diensten en werkzaamheden van LoJack Benelux zijn de algemene voorwaarden van toepassing, welke u op verzoek kosteloos worden toegezonden. Voor het aflopen van het contract wordt u benaderd of u het abonnement wenst stop te zetten.