In samenwerking met Turien bieden wij het LoJack na-diefstal systeem aan, inclusief een Recovery abonnement. U bent daarmee verzekerd van het lokaliseren van uw voertuig na een diefstalmelding, de verdere begeleiding en het veiligstellen van een gestolen voertuig.

Vraagt Turien om een TV01 systeem voor uw voertuig? Dan mag u van Turien in plaats daarvan ook altijd kiezen voor de installatie van een LoJack systeem.

Let op! Turien heeft haar alarmeisen aangescherpt. Dient het voertuig te beschikken over een gecertificeerd VbV alarmsysteem (incl. hellingdetectie) aangevuld met een VbV voertuig volgsysteem (incl. jamming detectie) dan heeft LoJack speciale aanbiedingen. Klik hier voor deze aanbiedingen.

Premium Auto Polis

LoJack Maximaal bij uw Turien autoverzekering
• € 599,- Exclusief BTW (€ 725,- Inclusief BTW).
Hiervoor ontvangt u een LoJack na-diefstal systeem met extra back-up systeem** en Live volgen inclusief installatie, entreekosten en een 3-jarig Recovery abonnement*.

• € 699,- Exclusief BTW (€ 846,- Inclusief BTW).

Hiervoor ontvangt u een LoJack na-diefstal systeem met extra back-up systeem** en Live volgen inclusief installatie, entreekosten en een 5-jarig Recovery abonnement*.

LoJack VLU bij uw Turien autoverzekering
• € 414,- Exclusief BTW (€ 501,- Inclusief BTW).
Hiervoor ontvangt u een LoJack na-diefstal systeem inclusief installatie, entreekosten en een 3-jarig Recovery abonnement*.

• € 514,- Exclusief BTW (€ 622,- Inclusief BTW).

Hiervoor ontvangt u een LoJack na-diefstal systeem installatie, entreekosten en een 5-jarig Recovery abonnement*.

klassieker

LoJack voor uw Klassieke Autoverzekering
• € 414,- Exclusief BTW (€ 500,94 Inclusief BTW).
Hiervoor ontvangt u een LoJack na-diefstal systeem met eigen voeding inclusief installatie, entreekosten en een recovery abonnement voor 5 jaar*. (aanbieding alleen geldig voor Oldtimer verzekering)

* Bij verlenging van het abonnement na afloop van de initiële aanbieding bedragen de kosten van het recovery-abonnement € 126,- exclusief BTW (€ 152,46 inclusief BTW) per jaar.

**Na het vijfde jaar dient de backupbatterij te worden vervangen, de additionele kosten hiervoor bedragen € 135,- exclusief BTW.

De installatie dient plaats te vinden op een overdekte locatie (in verband met bedrading en materiaal).
Alle velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht. Heeft u vragen over uw aanvraag? Bel dan de LoJack klantenservice, iedere werkdag bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur op 088-0005525.
Turien Verzekeringsaanbieding
Polisnummer Turien*   Klik hier als deze nog niet bekend is
Kies uw aanbieding*
KeyJack
Connect
Contractant/factuuradres
Bedrijfsnaam
Achternaam*
Voorletters*
Geslacht*
Land*
Postcode*
Huisnummer*   Toevoeging  
Straat*
Plaats*
Telefoon*
E-mail*
Bankgegevens
IBAN bankrekening*
BTW nummer*
Berijder/gebruiker
Gelijk aan contractant?
Achternaam*
Voorletters*
Geslacht*
Land*
Postcode*
Huisnummer*
  Toevoeging  
Straat*
Plaats*
Telefoon*
E-mail*
Voertuig/object
Kenteken*
Meldcode*
Omschrijving*
Waarschuwingsadressen
1e
Gelijk aan berijder?
Achternaam*
Voorletters*
Geslacht*
Telefoon*
2e
Achternaam
Voorletters
Geslacht
Telefoon
Opmerkingen
Verwittigings e-mailadres
Overeenkomst
Datum
Door op de knop Verzenden te drukken, plaatst u namens de contractant een opdracht voor levering en dienstverlening door LoJack Benelux. Op alle diensten en werkzaamheden van LoJack Benelux zijn de algemene voorwaarden van toepassing, welke u op verzoek kosteloos worden toegezonden. Voor het aflopen van het contract wordt u benaderd of u het abonnement wenst stop te zetten.